![]() |
Tweet |
Merzifonspor’un Orta saha oyuncusu Okan Tirgil takıma veda etti.
Okan Tirgil ilk devrede orta saha oyuncusu olarak görev aldığı Merzifonspor’dan ayrıldı. Merzifonspor takımının genç orta saha oyuncusu Okan Tirgil başka bir kulüple anlaştı.
Merzifonspor’dan transfer edilen Okan Tirgil gitmeden önce Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile görüştü.
Başkan Alp Kargı, mavi beyazlı takımdan ayrılan Okan Tirgil’e spor yaşantısında ve özel hayatında başarılar diledi.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı “İlk devrede takımımızın lider olmasında gerçek anlamda katkı sağlayan çok kıymetli Okan Tirgil kardeşim başka bir kulüple anlaşarak, bizlerden müsaade istedi. Bizde kendisine başarılar diliyoruz. Her sporcu arkadaşım gibi dillendirdiğim ilkeli, ahlaklı, namuslu duruşuyla gittiği yere değer katan bir kardeşimiz. Bundan sonraki spor yaşantısında ve özel hayatında başarılar diliyorum. Allah kazadan, beladan ve sakatlıktan korusun.”şeklinde konuştu.
TEŞEKKÜRLER OKAN TİRGİL
Merzifonspor kulübünün transfer sonrası yaptığı açıklamada “Sezonun ilk devresinde takımımızda orta saha olarak görev alan oyuncumuz Okan Tirgil'e bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.