![]() |
Tweet |
Emperyalist çizmesinin Türkiye’yi çiğneyemeyeceğini söyleyen Vatan Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ali Çal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümünü kutladı.
Kutsal vatan için görev başında yüzbinlerde yiğit olduğundan bahseden Vatan Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ali Çal, Türk ordusunun her zaman hazır beklediğini söyledi.
Vatan Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ali Çal, gazetemize konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyük Taarruzumuzun 99. yıldönümü kutlu olsun. Emperyalist çizmesi bu vatanı çiğneyemez. Mustafa Kemal kararlılığıyla ayaktayız. 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun. En başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve rahmeti rahmana giden gazilerimize Allahtan rahmet dilerim. Rahat uyuyunuz. Bu kutlu vatan, bu kutsal görev başında dimdik onurlu nice yiğitler, ordumuz hazır bekliyor. Tamamlanamayan Atatürk devrimlerinin takipçisiyiz. Dün olduğu gibi bu günde aynı yakıcı mücadele gücüyle Vatan cephesindeyiz. TC’nin en önünde fedaiyiz, Kuvayi Milliye’nin öncü partisiyiz. Kıvılcımlar çakar ruhumda bedenimde, aşk ile yanar yüreğim vatan vatan diye. Tam bağımsız bir Türkiye özlemim. Amasız fakatsız cepheye yiğit beklerim. Üreticilerin milli hükümetini biz kuracağız. Atatürk Türkiye’sini biz yükselteceğiz.” şeklinde konuştu.